perjantai 30. marraskuuta 2012

what the hack!?

Mauriizio taas netin äärellä... vai missä se oli? Rukalla ollaa vedelty niinku euroopan omistajat ja kyllähän sen huomas eilisestä karsinnan tuloksista. Kaks miestä kaheksasta pääs karsinnasta läpi kilpailuu.. Ja äijjät hyppäs niin helvetin hyvin vielä reeneissä! Kyllä annoin pojille niin paljon runtua, että lopettaavat sen yliyrittämisen ja vetäisvät kisatilanteessa niinku reeneissäki. Ei se sillä lennä, että yrittää pohjalta heti muailman parhaaks. Voin kertoa, että kokemus puhuu meikäläisen sanojen takana!
Noh leksojen mukkaa tänää oli Rukalla joku joukkuemäkikisa?! Häh, ja mä luulin että mäkihyppy on yksilölaji! Mutta kyllä noi poijjaat tiukasti väitti, että kyllä sitä tiiminäki vedetää kisoja, pakko kai se on uskoa. Seurailin siinä illan kisaa ja tarkistelin sääntökirjasta, että kyllä ne perkele hyppää joukkuekisojaki. Vähä nolotti, pitäshän mun tietää ku oon tän joukkueen keskipiste, mestari ja kaikki tietävä maskotti, holhooja, valvoja, tsemppaaja, koutsaaja ja neuvoa antava kaveri. (enkä siis anna pojille neuvoa antaavaa vaan annan neuvoja) Mut kylhän ne jäbät sai tänää vähän tsempattua itteesä! Parempaa tekemistä kaikilta! Tai no.. Asikaisen Lauri oli ainoa, joka pysy sillä tasolla millä pitääki. Muut jätkät veti enemmän tai vähemmän riman ali. Treenihyppyjen tasolla ku oisvat pysyneet ni ois oltu vaikka kuin korkeella.
Nooo annetaa nyt vielä anteeks tommoset amatöörimaiset virheet, oon se minäki virheitä tehny :)
Huomenna sitte henkilökohtainen kisa ja numero rinnassa pönittää Olli "mutteri" Muotka ja Lauri "Lortto" Asikainen! Hirvee tsemppi päälle jätkille ja mun ohje pojille on että naattikaa! Tämän hetkinen kunto pojilla riittää kyllä maailman kärjen haastamisee kuhan lopettaavat sen kisassa höyryymisen.

Palataa astialle ku on saatu kisaviikonloppu vedettyä jonkinnäkösellä kunnialla läpi!

-Maukka



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti