tiistai 20. marraskuuta 2012

Vai että laakereilla?!

Huhhuh!
Lähin tänne näkeen maailman mestoja, kahviloineen ja sun muine nähtävyyksineen (kuppiloineen yms. luolat). Mut mitä vielä, het' ku tän kertaseen tukikohtaan päästiin (Lahteen), nii piti lähtee lenkille seuraks?
Kyllä on nimittäin Maurin keuhkoista pöhöjä yskitty ku on joutunu vetää rallia ympäriämpäri ties vaikka minkälaisia saleja, suoria ja halleja. 
Eilen treenattiin kahesti, kerranki käytii lenkillä eikä ees puhuttu mitään ku kuunneltiin vaan musiikkia.. HÖ! Käytii myös hakkaamassa lentopallosta ilmat pihalle. Siltä se ainaki näytti, noin pelillisesti.

Nooh, tänäänki herättiin sieluttoman aikasin, hyvä että kello oli seiskaa ku piti jo rientää. Päivään mahtu jos jonkin näköstä harjotusta, huhujen mukaan tehtiin jottai räjähtävää voimaa aamusta ja illasta vedettiin "ponkkareita", eli pojat kovasti yrittivät matkia sitä so called mäkihyppyä. Ensinnäkin, niillä ei ollu suksia jalassa ja toiseksi, ei niillä mitään mäkeä ollu. Eikä siinä voimassakaan mitään kyllä räjähtänyt?
Tehtiin me muutakin, ja ymmärsin et jätkät vääntää joskus aika itsenäisesti näitä asioita. Yhenkin puhelin soiton jälkeen ravattiin valokuvaliikkeistä poliisiasemalle, sieltä otto -automaatille ja takasin. Saldona helpottunu huokaus ja parkkisakot, jotka kuulemma mun pitää maksaa!! Tähän juttuun liitty sivusta kuunnelleena Shotsin mc ja hylätyt viisumit.. Homma kuitenkin hallus nyt, thanks to me :)
Eli hommaa on riittäny, ja näyttää riittävän. Mauri kiittää ja kuittaa!
PS. maurimaiset kiitokset huomiosta, Mauri tykkää!



- Mauri -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti