tiistai 27. marraskuuta 2012

Check-in Ruka.

Nice! Täällähän sitä ollaa taas "huudeilla", nimittäin Kuusamon pyhätössä- Ruka. Lillehammerista kotiuduttu, mukana jos jonkinnäköistä kokemusta. Hyviä suorituksia ja epäonneakin, mutta siihen meikä maukka on tottunut. Nimittäin paskaa on näkynyt tulevan tiimiin viimeaikoina liiankin useasti, niin ovista kuin ikkunoistakin. Mutta paska on osattava käyttää hyödyksi ja siinähän minä jäbiä autan, kovalla tohinalla etiepäin työtä tehden.
Nyt ei jäädä paskaan makaamaan, on meinaan koko remmi taas koossa! (Melkein) Norjasta kotiuduttua Rukalle, yllätyin nähdessä Lahden jantterit, sekä muut entuudestaan tutut thällääjät. Siellähän ne oli jo käyneet Taivalkoskella ja Rukalla pönittämässä loistokeleillä mallikkaita laakeja. Salongissa istuskeli vastassa nämä miehet ja raotteli pokerisalkkua vanhalle karvakasalle, Jesss! Tästähän se viikko alkoikin mallikkaasti, jätkien kanssa treeniä mäessä ja salilla valmistautuen kotikisoihin. Nyt näyttää siltä että alkaa jätkät olee pikku hiljaa hyvässä tikissä, kunhan se kuuluisa kupoli kestää kisatilanteissa.
Mukavahan se on mökissä Maurin naureskella poikien heppoisille hermoille, kun pokerissakin piti niille isännän otteet näyttää. On nimittäin Maurilla chippiä ja nyt euroopan rahut polttelee taskussa! Pienellä taka-ajatuksella voisin pyöräyttää tulevilla reissuilla hieman rulettia paikallisissa casinoissa ja kerätä poikien kassaan fyffee! -Tupla tai kuitti... Siinähän minä katastelisin kingin kruunu päässä ku jätkät virrittelisi taas uusilla vermeillä pitkin rännejä tehden vieläkin maukkaampia telemark-alastuloja monttuun. Jätkät kyllä tietää että menestys ei tule ilmatteeksi, onnekseni tiimin asenne on kunnossa ja intoa riittää! Näin on hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti