tiistai 13. marraskuuta 2012

Aurinkoinen aamu Rukalla.




Mahtava aamu Rukalla synkän ja yksinäisen syksyn jälkeen. Jätkien kanssa alkaa näkyy näitä valoisiakin päiviä. Unfortunately, I got the feeling- huipulla tuulee, liput oli vaneria ja näyttää että jää mäkihommat tänään pojilla väliin. Kohta salille pumppaamaan rautaa!

---

Tuuli ylty päivän mittaan lähes myräkkälukemiin, mutta se ei mäkimiehiä lannistanut. Mökkiin ei jääty turhia murehtimaan/ näivettymään, vaan vetastiin vuokraamoon kautta huipuilla vehkeillä huipuille rinteille laskettelemaan! Kiitos Ruka ja kiitos Anssi K! 
Meno oli tuulta kovempi, kuten kuvatkin kertoo. Täytyy sanoa, että olen erittäin iloinen Mauri tällä hetkellä.. Vasta viikko sitten olin todella pohjilla, ja nyt kaikki on kehittynyt todella nopeasti positiiviseen suuntaan. 
Anyhow, tässäpä vähän visuaalista herkkua teille!






























---


Mäjenlaskun ja kaakaoiden jälkeen meikäläinenkin pääsi nappisilmillä seuraamaan aitiopaikalta, kun jätkät kävi vetämässä Ruka centterin salilla rautareenin. Pitkän suvantovaiheen jälkeen itelläkin rauta liikkui kohtuu kivasti. Tosin ei näiden jätkien seurassa ihan joka kerta lähe reenailee.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti