lauantai 15. joulukuuta 2012

Uusi päivitetty diagnoosi

Ilimankos !! Olikohan tossa alotuksessa taas mitään järkee. No se tuppaa menemään vähän samaan kategoriaan kun tämän pökkelön viimeistä edelliset päivät. Voin kertoo että ei ole ollut ihan helpoimmasta päästä hyväksyä muutamia tosiasioita. Nimittäin ja nimittäin pitkien ja raskaiden tutkimusten jälkeen tuli jumalauta selville että meikäläinen ymmm - pitäskö sittenkää kertoo??!!


No ihan sama nyt se tulee . Tutkittu on ja todettu . Luetaan nyt paperista . PKeles

Doktomaattien virallinen asian selvitys

Mauri "the late great" Salongilla on edellisten tutkimusten perusteella todettu syvälle juurtunut identiteetti kriisi ja orastava skitsofrenia.

Nyt se on sanottu ja uskokkee vaan että on ollu melkonen etsiskelyn paikka.
Kuitennii tää alppi-ilmasto on auttanu kun viimeset vuodet on vedetty tietynlaista korkeelentoo.

Mutta mutta. Kerronpa vähän mitä täällä verokarkulaisten maassa ja enkelivuoren maisemissa on tapahtunut tällä viikolla. Maanantaina alkuviikosta saatiin hoidettu porukka poies itäblokista ja kone tipahti reilusta 10km zyyyrihin lumiselle kentälle. Pikakyytiä autoon kamojen kanssa ja perävalot pääkaupungille. Engelberiin päästiin suht kivasti ja lunta oli ripotellu tähän laaksoon reilut puoli metriä. Villit huhut kerto että joku helvetin tunari opas oli vieny rakkaat naapuri ruotsalaiset vuorilla aivan mettää ja naps näillä keleillä lähti lumet vikkelää liikkeelle. No eipä atomicit ja fisserit lumee liukkaampia ollu . Onneks ei ilmeisesti henkiä siinä setissä menetetty. Vaikka vähän aikaa immeisiä oli hangesta etittykin. Vedetään tiistai nopeeta. Se oli puntti päivä. Keskiviikkona sit alko oikeestaan niiko tapahtua. Käytiin mäjessä. No aika livakkaa meni seki. Ja torstai oli vähä vastaava, mäessä käytii parinkympin pakkasessa. Helevetin kylymä, mutta se ole mikhää ku onhan nää äijjät siihen tottunu. Perjantaina oli karsinta ja persiillehän sekin meni. No lortto säväytti ja se oli hyvää settii. Sitten tuli lauantai ja oli kisa. Laitetaan samaan kastiin kun perjantai mutta napataan lorttokin pois. Lue lortto - asikaisen lauri jos joku ei viel hokannu :) . Koko joukolla laitettiin päät yhteen ja päätettiin että minkäs tässä voi kun siivekkeet ylöspäin . Ei ainakaan paljon muuhun suuntaan pääse. Illalla lätkii raivopalloo salille . Eiköhän äijät huomenna ota parempaa osotetta.

Nyt jäädään sit peukalot ja nakit pystyssä oottelee.

Yucatanin niemimaalta kuului ässää settii. Ei kuitenkaa jaksa sinne lähtee !!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti